Book foredrag

Vi lever i en tid hvor science fiction ugentligt forvandles til science fact. Det er en transformativ tid, der kræver løbende justering af vores forståelse for 1) hvad der kan lade sig gøre i verden og 2) hvad der betragtes som good business.

Det er i dette spændingsfelt, jeg opsnuser mit materiale – dels for at formidle positiv udvikling gennem nyhedsbrev og foredrag, men også bare fordi jeg ikke kan lade være. Det er det, jeg gør – og jeg gør det godt: Jeg indsamler viden, sorterer den, og deler det bedste jeg ved med videbegærlige lærere, private og erhvervsfolk, der søger positiv inspiration til undervisning, samtale og strategi.

Tematiske forslag:

  • Godt nyt fra klimafronten – kan vi undvige klimakatastrofe?
  • #ActualNews – hvordan navigerer man nyheder i 2021?

Jeg har holdt over 100 oplæg for universiteter, biblioteker og alt mellem McDonalds og Zoo. Hvis du også kunne tænke dig at høre om positive perspektiver på verdensudviklingen, som de fleste andre overser, så fang mig på [email protected] eller +4561711713. Så finder vi sammen spændende vinkler, der passer perfekt til netop dit arrangement.


Book foredrag nu!

TEDx: Critical Optimism in a Complex and Confusing Time

Hvem er Denis Rivin?

Mit navn er Denis Rivin. Jeg er futurist, iværksætter og kritisk optimist. Jeg har holdt foredrag for mange, mange forskellige publikummer og tog i 2019 det internationale kørekort i foredrag, da jeg afholdte min første TEDx med titlen Critical Optimism in a Complex and Confusing Time.

Sideløbende udgav jeg samme år verdens første børnebog om teknologisk arbejdsløshed, lancerede nyhedsbrevet #ActualNews, kommenterede global udvikling i Go’morgen Danmark, lærte at spille klaver og blev far til mit andet drengebarn. Jeg fik afholdt 27 foredrag det år for alt mellem 0 og 1000 publikummer, hvoraf min absolutte yndlingstjans endte med at blive en tankevækkende turné á 7 foredrag på 4 dage udelukkende for pensionister i Vendsyssel.

I 2020 blev jeg medstifter af bevægelsen Learning Mission der ønsker at samle Danmark om en positiv udvikling af skolesystemet, og brugte ellers tiden på at afholde Zoom-foredrag og raffinere #ActualNews. I 2021 er jeg blevet medvært på podcasten Burde Være Breaking, hvor vi løbende inviterer gæster ind for at diskutere positive nyheder der burde være breaking news, men ikke er det.

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet :)
Sådan! Nu mangler du bare check-out for fuld adgang til #ActualNews.
Velkommen tilbage, du er logget ind!
Sådan! Din konto er nu fuldt aktiveret og du har adgang til alt indhold.