Book foredrag

Vi lever i en tid hvor science fiction ugentligt forvandles til science fact. Det er en transformativ tid, der kræver løbende justering af vores forståelse for 1) hvad der kan lade sig gøre i verden og 2) hvad der betragtes som good business.

Det er i dette spændingsfelt, jeg opsnuser mit materiale – dels for at formidle positiv udvikling gennem nyhedsbrev og foredrag, men også bare fordi jeg ikke kan lade være.

Det er det, jeg gør – og jeg gør det godt: Jeg indsamler viden, sorterer den, og deler det bedste jeg ved med videbegærlige publikummer, der søger positiv inspiration til undervisning, samtale eller strategi.

Tematiske forslag:

  • #ActualNews – en tankevækkende gennemgang af de mest interessante fremskridt i verden lige nu
  • Kur mod klimaangst – et kondenseret kig på fremskridt inden for energi, klima og miljø der både bør lindre fremtidsfrygt og give stof

-Hvis du leder efter positive perspektiver på verdensudviklingen, som de fleste andre overser, så fang mig på [email protected] eller +45 61 71 17 13.

Så finder vi sammen spændende vinkler, der passer perfekt til netop dit arrangement.


Book foredrag nu!

Om Denis Rivin

"Denis Rivin er nok Danmarks førende ekspert på området for menneskehedens fremskridt" – sådan udtaler Hakon Mosbech, medstifter af Zetland.

Jeg er futurist, iværksætter og kritisk optimist. Uddannet i kunsthistorie, oprindeligt fra Ukraine. En sammensat profil med et sammensat verdenssyn. Jeg har arbejdet med formidling af menneskehedens fremskridt siden 2017: Udgivet 150+ nyhedsbreve, udgivet verdens første børnebog om teknologisk arbejdsløshed.

Jeg har holdt over 160 oplæg for universiteter, biblioteker og alt mellem energiselskaber og Zoo. I 2019 tog jeg det internationale kørekort i foredrag, da jeg afholdte min første TEDx – den kan du se lige her.

Tillykke! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet :)
Sådan! Nu mangler du bare check-out for fuld adgang til #ActualNews.
Velkommen tilbage, du er logget ind!
Sådan! Din konto er nu fuldt aktiveret og du har adgang til alt indhold.